۲۴ ساعت

01 آگوست
بدون دیدگاه

ترور سیاسی…..یا قطعنامه و نامگزاری

 هموطن گرامی ، سلام ، سلامونه

هموطنان که به قضایا و حوادث سیاسی افغانستان مسئولانه و دلسوزانه می اندیشند ، مکلف اند که از معلومات و آگاهی های دست داشتۀ خویش سایر وطنداران را  از بازی های عقب پرده چه در گذشته و چه در حال و  پیامد های شوم آنکه آیندۀ مجهول را رقم میزند ، آگاه سازند!

بناً در ضمیمه این مقدمه ، نوشته افغانستان شناس معروف امریکایی ، آقای بروس ریچاردسن را با ترجمۀچند مطلب به خصوص یک بخش آن که  ( مواد مخدر ….) و بازیگران عمده و سیاسی آنرا به وضاحت معرفی میدارد  شاید برای هموطنان عزیزما خالی از دلچسپی نخواهد بود ، خدمت میفرستم .

با عرض حرمت

صوفیه عمر

******************************************

 ترور سیاسی…..یا قطعنامه و نامگزاری به معنی دیگر

صوفیه عمر

۲۷ جولای،۲۰۱۲

تاریخ نشر چهار شنبه یازدهم اسد ۱۳۹۱ –  اول آگست۲۰۱۲  

ترور یکی از قدیمترین ابزار سیاست و قدرت بوده که قدامت آن از زمان ثبت تاریخ آغاز میگردد.

اسامه بن لادن: کشتن اسامه بن لادن در اول ماه می ۲۰۱۱ در شهرابت آباد پاکستان، در میان حقوقدانان آتش انتقاد را در سطح جهانی بر علیۀ اوباما و سیاست خارجی دستګاه اداری او شعله ور ساخت. اوباما و ادارۀ وی برای رفع انتقاد جهانیان و برای حمایۀ مردم امریکا از یک جنگ غیر ضروری و بی پایان به ابداع کلمات جدید و قانونی ساختن آن در امریکا و قوانین بین المللی اقدام نمودند. 

 اصطلاح (تارگیتد کلنگ) یا کشتار هدفمند، مثل کشتن اسامه و یابرای کشتن افراد ملکی کلمۀ ( کولترل دمج) یا کشتار سهوی را رقم میزنند تا بتوانند زیر این عنوان کشتار بی امان و بی جای ملکیان را توسط قوای نظامی امزیکا  رفع انتقاد و مسولیت نمایند.  همچنان وکلای دولتی کلمات و قوانین را که هنوز در محاکم عامه قانونیت ندارد و در سطح بین المللی هم قابل قبول نیست تحت عنوان،  (جنگ علیۀ ترور) مبنای قانونی و حقوقی داده ومطابق آن عمل میکنند.  آیا  به عوض تروربهتر نبود اگر بن لادن در حاکمیت قانون در محکمه محاکمه میشد؟

بینظیر بوتو: با اثابت گلولۀ قاتل در ۲۷ ماه دسامبر ۲۰۰۷ زندگی صدراعظم سابق پاکستان به پایان رسید. در ۲۸ سپتمبر ۲۰۰۱جنرال (میرزااسلم بیگ) رئیس سابق قوای عسکری پاکستان گفت: (بلک واتر) یکی از قراردادیان سی-آی-ای مستقیماً در قتل بینظیر بوتو و صدراعظم سابق لبنان (رفیق حریری) دست داشت.وی گفت که مشرف رئیس جمهور پاکستان به (بلک واتر) اجازۀ عملیات ترورستی در شهر های اسلام آباد، راولپندی، پیشاور و کویته را داده بود. او در مصاحبه با تلویزیون الجزیره گفت: (ایالات متحدۀ امریکا وقتی بینظیر بوتو را به قتل رساند که بوتو وعده اش را مبنی بر اینکه به پاکستان بر نمیگردد نقض نمود.) جنرال (میرزا اسلم بیگ) رئیس قوای عسکری در دورۀ اول خانم بوتو بود. منابع: (واشنگتن پوست ۱۸ جنوری ۲۰۰۸ و الجزیره ۲۸ سپتمبر ۲۰۰۹). وزیر امور خارجۀ پاکستان شاه محمود درخواست یک تحقیق مکمل را در مورد تکمیل راپور سی آی ای زیر نظرملل متحد نمود. این  در حالی است که حکومت پاکستان فیر کننده را بصورت قطع بیت الله محسود وانمود کردند، مگر به اساس احصائیه ای که اخیراً از مردم گرفته شد، اکثریت مردم پاکستان معتقد اند که رئیس جمهور پرویز مشرف کشتن بینظیر بوتو را به دستور سی-آی-ای صادر نموده. منابع : (گروپ تحلیلی نمبر ۲۸۷ آسیای جنوبی آی-اس-آی پاکستان، بی رحمان،۲۰۰۱ و دان- یوسف نظر،۳۱ جنوری ۲۰۰۸).  بینظیر بوتو یکی از چهره های بسیار پرماجرا بوده به صفت یک صدراعظم پراز فساد شناخته میشد. شهرت به سزایی در قاچاق آثار انتیک تاریخی داشته و برخی از نادرترین و تایخی ترین گنجنه های تاریخی افغانستان در تصرف او بود. در میان مجموعۀ آثار باستانی نادر نزد وی یکی هم مجسمۀ عاج از بگرام است که گمان میرود که از دورۀ کوشانیان باشد.            

احمدشاه مسعود: ترور احمدشاه مسعود در ۹ سپتمبر ۲۰۰۱ رخ داد. مفسران آگاه سیاسی از مدت ها به این نتیجه رسیده اند که قتل احمدشاه مسعود به دست القاعدۀ تونسی بیشتر جنبۀ تاکتیکی، تبلیغی و پروپاگندی داشت. نمایندگان ائتلاف شمال بدون ضیاع وقت و بلادرنگ طالبان و القاعده را مسئول قلمداد نمودند. دیده میشود هستند کسانی که از هر فرصت سیاسی بهره برداری سیاسی نموده و از هر امکانی از متهم نمودن دشمنان شان صرفه نمی نمایند. طور مثال مطبوعات غرب و رئیس جمهور اوباما در اولین لحظۀ وقوع حادثه، مسلمانان را مسئول فاجعه خواند در حالیکه بعداً معلوم شد از طرف عیسویان بنیاد گرا صورت گرفته بود، گر چه این یک واقعیت است که حقیقت عمدتاً به مرور زمان آشکارمیگردد. درسال های بعد از مرگ مسعود، محققین بلژیکی و فرانسوی اشخاص و افراد مختلف را در همدستی ترور او بازداشت نمودند. محققان اروپایی سوالات مهمی در مورد چگونگی این حادثه اظهار نموده اند. چطور دو عضو القاعده درین عملیات نزدیکی به مسعود را حاصل نمودند؟ چطور آن دو شخص با مواد منفجره از طریق تلاشی های مختلفه و صاف سازی پاس داران که جزء وظائف روزمره و معمول آنان برای رسیدن به مسعود بود توانستند بگذرند؟ درحالیکه کمرۀ قاتل از مواد منفجره پر بود، چگونه امکان دارد در دستگاه امنیتی مسعود که تحایف از همکاران سی-آی-ای او مجهز با مدرنترین تکنالوجی زمان به خصوص مجهز به کشف مواد منفجره بود، محتویات کمره را تشخیص و کشف ننماید؟

میدانیم که رسول سیاف تسهیلات ورود تروریستان را در شمال افغانستان نموده بود و اینکه محمد قسیم فهیم که در بررسی بازدید کنندگان خارجی که مسئولیتش بود ناکام شد، معلوم و واضح است که دو روزنامه نگار جعلی که از تونس با پاسپورت های بلژیکی، همراه با تجهیزات به شمول کمره ها که برای ثبت مصاحبۀ مسعود با خود حمل مینمودند، به صورت قطع تلاشی نشدند!

قاتل مسعود یگانه کسی بود که از حادثه جان به سلامت برده بود و در حالیکه میخواست از محل حادثه فرار کند به ضرب گلوله کشته شد…..و اسراری را که با خود داشت به گور برد….و برای همیشه خاموش گردید! همانطوریکه پیش ازین گزارش شده بود در ماه جون ۲۰۰۷ مسعود خلیلی سفیر افغانستان، به عنوان تنها بازماندۀ این حادثه در مصاحبه ای به مطبوعات هند گفت: او شاهد یک نور درخشان قبل از انفجار بودکه غالباٌ در اثر گاز ها…..از راکت خلق میشود، نگاه کنید به منبع (یو تیوب، ویدیوی مصاحبۀ مسعود خلیلی با خبر نگار فرانسوی به لسان انگلیسی- همچنان ضمیمۀ ویدیوی مذکور، مضمون آموزندۀ نویسندۀ متبحر افغان، محترم حمید انوری تحت عنوان: آخرین روز مسعود- پورتال افغان جرمن آنلاین- آرشیف نویسندگان، تحت اسم نویسنده ).

در نتیجه بسیاری از محافل به این نتیجه رسیده اند که مرگ مسعود ناشی از جاه طلبی های شخصی و سیاسی چهره های کلیدی ” ائتلاف شمال” مثل داکتر عبدالله عبدالله که سخت طرف علاقه و مطبوعات غرب بود، مارشال فهیم که فعلاً به حیث معاون اول رئیس جمهور کرزی ایفای وظیفه میکند که هر دو در حال حاضر چرخ های متحرک سیاسی را از نتیجۀ ترور احمدشاه مسعود میگردانند. علاوه برین از مدت ها جنگ ها و خصومت ها روی منابع گستردۀ مالی، معاملات املاک و حساب های بانکی بین مسعود و اعضای برجستۀ حزب جمعیت موجود بوده است. لطفاً نگاهی به منابع ذیل بیندازید: ( افغانستان، در جستجوی حقیقت، اثر برووس ریچاردسن،۲۰۰۹، صفحۀ ۴۷ و دفاع هفته وار جیین، امضای راکت)

داکتر عبدالرحمن :  در ۱۴ فبروری ۲۰۰۲ در مقالۀ عنوان ترور ” مردی با دو نام” اثر بروس ریچاردسن نگاه کنید( سایت دعوت بخش انگلیسی، افغان جرمن آن لاین بخش پشتو- مترجم رحمت آریا، جولای۲۰۱۱. )….و به اساس گفتۀ عبدالحی ورشان یکی از رفقای نزدیک مسعود، انگیزۀ ترور به این واقعیت است که داکتر عبدالرحمان در صدد آشکار نمودن جزئیات روابط احمد شاه مسعود با کی- جی- بی، هند، ایران، و دیگر سازمانهای اطلاعاتی بود. او مسعود را در جنگ طالبان پشتیبانی نمیکرد و خلاف پالیسی شورای نظار در طرفداری از روسیه بود. نگاهی به (جنگ بدون پایان، بهروز خان، مارچ۲۰۰۲) انداخته شود. یکی از اقارب وزیر مقتول میگوید: یونس قانونی، محمد قسیم فهیم و داکتر عبدالله عبدالله مسئول مرگ عبدالرحمن هستند، که با کشتن وی جلو افشای مشارکت و همکاری مسعود را با شوروی، هند و روسیه بگیرند. نگاهی به ( افغانستان، در جستجوی حقیقت) اثر بروس ریچاردسن علاوتاً به منابع ذیل مراجعه نمایید: ( فردریک استار رئیس موئسسۀ آسیای مرکزی در (انستیتیوت نایتز) و رئیس بنیاد (روزولت)

۲۶فبروری ۲۰۰۲- وال ستریت جورنال تحت عنوان: (این خود ائتلاف شمال بود که موفقانه ترور و کشته شدن وزیر هوانوردی و توریزم را مهندسی و اجرا نمودند.)

جنگ با مواد مخدره: (پیتر دلی اسکات) که یکی از دانشمندان بین المللی علوم سیاسی، دیپلومات سابقه، استاد متقاعد زبان انگلیسی در پوهنتون برکلی، ایالت کالیفرنیا و یکی از خبرگان مشهور است درکتا ب خود زیر عنوان (ماشین جنگی امریکا)، مینویسد: از سال ۱۹۵۰ این پدیده از تایلند شروع شد که سی-آی-ای برای مقاصد خود با تشکیلات تروریستی، قاچاقچیان مواد مخدره و بانکداران آنها روابط محکم نمود تا حکومت جناح راست را در تایلند نسب نماید و این روش در لاؤس، ویتنام، نایجیریا، ونزیویلا، کولمبیا، پیرو، چلی، پانامه، ایتالیا، مکسیکو، هاندوراس، ترکیه، پاکستان و فعلاً در افغانستان جریان دارد. ارتباط عملیات اطلاعاتی ایالات متحدۀ امریکا و سازمانهای قاچاق مواد مخدر در جهان و دیگر شبکه های جنائی ارزش بیشتر را با حضور امریکا در افغانستان دارد.

بعد از جنگ جهانی دوم، ایالات متحده با انگلستان و فرانسه با استفاده از گروه های تروریستی به عنوان دارائی یا پروکسی (گروه های که به نفع و نمایندگی کشور غیر بجنگند) در جنگ سرد استفاده نمودند و با حمایت ازین گروه ها دول بزرگ، قدرت قاچاقچیان مواد مخدر و گروه های تروریستی را تقویه و افزایش دادند. در نتیجه در دراز مدت این نیرو ها باعث تضعیف تطبیق قوانین در سطح ملی و بین المللی گردیدند. جنگ امریکا علیۀ مواد مخدر مبهم و میان خالی بود. زمانیکه اوباما از افغانستان در سال ۲۰۰۸ دیدن نمود، گل آغا شیرزوی اولین رهبری بود که با او ملاقات نمود (گزارش لندن آبزروردر تاریخ ۲۱ جون۲۰۰۸)، برای آنکه دولت کرزی طرف قبول واقع گردد. گل آغا شیرزوی و یک تعداد دیگر از جنگسالاران و مواد مخدره سالاران با ملیون ها دالر در معاملات میانجگری ایالات متحده و برتانیا خریده شدند، منبع  ( ماشین جنگی امریکا، سیاست عمیق، ارتباط بین المللی سی-آی-ای و مواد مخدره و راه به افغانستان، اثر(پیتر دیل اسکات۲۰۱۰). اکثریت مردم امریکا قربانیان عدم معلومات  درست جنگی هستند. مثلاً  طالبان در دوران زمامداری شان تولید مواد مخدره، هیروئین و تریاک را کاملاً محو نمودند مگر با پخش اخبار شبانه در سر تا سر امریکا توسط ادارۀ بوش و اوباما مبنی براینکه که منبع تمویلی طالبان و القاعده قاچاق مواد مخدر است و با این طرح شیطانی برای اینکه طالبان و مقاومت های که در برابر اشغال امریکا از کشوری که نه کشور و نه مردم آن ضد امریکا و منافع امنیتی آن بودهُ جنگ بر علیه آنان را قانونی و اقدامات شان رادر دیدگاه عامه معقول و مشروع نشان داده و پشتیبانی مردم را حاصل و مردم را متقاعد نمودند. علاوه بر آنکه روش مبهم امریکا در مجادله علیۀ تروریزم و مواد مخدره با استخدام جنایتکاران جنگی مثل دوستم و دیگر شیطان صفتان ائتلاف شمال با پرداخت پنجصد هزار دالر نوت های تازه چاپ شدۀ صد دالری به هر یک شان، قسط اول پیش پرداخت نقدی توسط سی-آی-ای برای پیشبرد عملیات امریکا و نفوذ آن در افغانستان بود، ضرب المثل امریکائی: ( آنچه من انجام میدهم تو مکن آنچه که به تو میگویم بکن)، بر خلاف روش ها در مواضع عمومی با حرف ها و شعار های همیشگی خود، امریکا در طول تاریخ خود همواره با جنایتکاران جنگی، اربابان مواد مخدر، تروریست ها وکمونستها همدست گردیده است. نگاهی به کتاب (گیری شروین) سال ۲۰۰۵، صفحۀ ۹۲ زیر عنوان: (معلومات دست اول چطور سی-آی-ای جنگ بر علیۀ ترور را در افغانستان براه انداخت) و همچنان (جنگ ارواح) اثر(ستیف کول) سال ۲۰۰۴ در صفحات۴۶۷ و ۴۹۴ نظر انداخته شود.

گرچه امریکا برای مجادله علیۀ تروریزم و مواد مخدره با شراکت و استخدام جنایتکاران جنگی مثل دوستم و دیگر شیطان صفتان ائتلاف شمال ورزیده بود  ولی ازصورت آگاهی عامه از همچو یک همکاری میان دولت امریکا و جنایتکاران جنگی و مواد مخدره سالاران  که به پالیسی حقیقی و انسانی مردم امریکا  که کاملاً در تقابل قرار دارد همواره نگران عواقب ناگوار سیاسی این مسئله بوده اند.  همچنان در تحلیل آخر تاریخ گواه آن است که ائتلاف شمال به همکاری قومی متحدان و پراکسی های شان از تاجکستان و ازبکستان نقش کمک کننده را درپیدا کردن مواضع طالبان و عملیات علیه نیروهای طالبان در کنار قوای نظامی امریکا ایفا نمایند نگاهی به ( دشمن عمده، اثر میلت بیردن و جیمز رایزن ۲۰۰۳ ) و (ماشین جنگی امریکا) و (سیاست عمیق)، (ارتباطات جهانی سی-آی-ای به مواد مخدره و راه به افغانستان) اثرات (پیتر دیل اسکات)، صفحات۲۶ ،۲۳،۲۳۶، سال ۲۰۱۰ ) بیندازید.

مفاد گیرندگان: تصور یا ادعا به عنوان مخالف، ولی در واقع منفعت برنده از ارسال مواد مخدر: 

در ۲۱ نومبر ۲۰۰۵ رئیس جمهور ازبکستان ، (اسلام کریموف) قوای نظامی امریکا را به اساس شرائط موافقت نامه از استفادۀ پایگاه های کووش- خندآباد اخراج کرد.دلیل اخراج چنین تصریح گردیده بود که بس های فضائی امریکا که در عملیات افغانستان سهم میگیرند و بعداً به اروپا و سائر ممالک اروپائی پرواز مینمایند، حامل تریاک میباشند. منابع به این عقیده هستند که این حرکت کریموف شاید که ازجانب روسیه که خود نگران قاچاق مواد مخدره در یک قدمی به اصطلاح در حویلی خودش بوده و همچنان نزدیکی با قوای ناتو ممکن باعث شده است و شاید هم انتقام گیری امریکا که خواستار تحقیقات زیر نظارت ملل متحد درمورد ادارۀ (کریموف) و عمل وحشیانۀ او در برابر تظاهر کنندگان در قیام اندیجان (ریسرچ جهانی،۱۱ نوامبر) گردید، بوده باشد.

شاهدان عینی میگویند که طیارات نظامی امریکا از میدان هوائی بگرام مواد مخدر را حمل مینمایند. نویسندۀ امریکائی (پیتر دیل اسکات) در اثرش بنام (ماشین جنگی امریکا) و (الفرد دبلیو مکای- مؤلف) (سیاست هیروئین، سی-آی-ای)، در همدستی معاملۀ مواد مخدر در جهان۲۰۰۳، لست مفصلی از بانک های عمده امریکا که بلیونها دالر از مدرک مفاد معاملات تریاک که از افغانستان نشأت میکند ارائه نموده. همچنان اتهامات  دیگری از جانب یک جنرال روسی با تجربۀ  زمان جنگ سرد مبنی براینکه امریکا جنگ افغانستان را از مفاد مواد مخدر تدارک مینماید ظاهر گردید. (خود امریکائی ها هم اعتراف نموده اند که اکثراً مواد مخدر توسط طیارات امریکائی از افغانستان بیرون میشود.) قاچاق مواد مخدر از افغانستان سالانه ۵۰ بلیون دالر عواید میاورد……..که کاملاً تکافوی نگهداشت قوای نظامی امریکا را درافغانستان مینماید. واضحاً ایشان در توقف قاچاق وتوقف تولید مواد مخدر مداخله نمیکنند. نگاهی به:( قاچاق مواد مخدر، افغانستان سالانه ۵۰ بلیون دالر به امریکا تهیه میکند.) جنرال ماموت کریف، روسیۀ امروز،۲۰آگست ۲۰۰۸) با جنگ به ظاهر با ترور و مواد مخدر و استخدام جانیان جنگی و شواهد فوتو های منتشره در پشت کتاب (رابرت دیل اسکات – ماشین جنگی امریکا) که تفنگداران قوای بحری امریکا در محافظه و مداخله بر علیۀ ازبین بردن مواد مخدر کشتزار های تریاک در افغانستان است ،انکار ناپزیر است. برووس ریچاردسن

 
بدون دیدگاه

دیدگاه بگذارید

لطفاً اطلاعات خود را در قسمت پایین پر کنید.
نام
پست الکترونیک
تارنما
دیدگاه شما