۲۴ ساعت

16 آگوست
۱ دیدگاه

میوه بهشتی انگور

تاریخ نشر سه شنبه ۲۵ اسد ۱۴۰۱– ۱۶ آگست  ۲۰۲۲ هالند

انگور، یکی از میوه های بهشتی است که ذات خداوند (ج) در باره مزایای آن در چندین جا در قرآن عظیم شان یاد آور شده است.

این میوه سرشار از مواد معدنی،منرالها و ویتامین های متعدد میباشد،که ذیلاً از آن ها نامبرده می شود.
مانند ویتامین های:A،B،C،E،K،آهن،مگنیزیم،پتاسیم و کلسیم،فاسفورس و کاربوهایدریت ها می باشد.
ضمناً انگور یک انتی اکسیدان قوی بوده و دارای خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی است،برعلاوه ملین و مدرر خوب بوده که یک سلسله سموم و مواد مضره را از طریق کلیه ها به خارج از بدن اطراح می نماید،خون را تصفیه نموده و موجب پاکسازی کبد می گردد.
فلاونوئید که در آب انگور موجود است،خطر انسداد شرائین را در افراد که کلسترول بد (HDL)، خون شان بلند است را کاهش میدهد و فشار خون را تنظیم نموده و سطح کلسترول را کم می‌سازد.
انگور نارسائی های کبدی،کلیوی و هضمی را محدود ساخته و مانع ذخیره ساختن مواد نشایستوی و قندی در کبد،می گردد.
همچنان باعث تقویه کبد می شود،ضمناً قبضیت های معند را برطرف نموده،خون را تصفیه و اطراح مواد صفراوی را سهولت میبخشد و در هضم غذا کمک خوبی می نماید.
نوشیدن آب انگور اسید نیوتریک خون را در بدن اضافه ساخته و از ایجاد لخته شدن خون در داخل رگ ها جلوگیری می نماید زیرا دارای مقدار زیادی فاسفورس و پتاسیم در ترکیب خود میباشد.
که این خاصیت در نوع انگور سرخ نسبت به دیگر انواع آن دیده می شود که علاوه از تصفیه نمودن خون،مانع تصلب شرائین خون می گردد و از انسداد رگ های خون در قلب جلوگیری می نماید.
انگور نسبت داشتن خاصیت ادرار آور خود یک سلسله مواد مضره داخل دوران خون را از طریق کلیه ها به خارج اطراح می نماید و کلیه های منتن دار و متورم را بهبودی میبخشد.
انگور دارای خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی میباشد،در برابر عفونت ها و سایر امراض ویروسی خصوصاً ویروس های تبخال مجادله می کند.
انگور برای اشخاصیکه مبتلا به ازدیاد یوریک اسید و اسیدوز خون است،بسیار مفید میباشد و این مواد را از طریق کلیه ها به خارج اطراح می کند،که سلامتی قلبی،کلیوی و ریوی را به بار می آورد.
انگور فعالیت متابولیزم یعنی سوخت و ساز بدن را اضافه ساخته علاوه از اینکه انرژی فروان تولید می کند حرارت بدن را نیز بلند برده، باعث تعرق می گردد.
مواد مضره را از طریق عرق به خارج از بدن می راند و باعث نرمی جلد و شفافیت آن می گردد.
انگور به مریضانیکه مریضی های طولانی را گذشتانده اند و در دوره نقاحت می باشند،بسیار مفید است زیرا انرژی قوی و تازه می دهد که باعث سلامتی قلب و شُش میگردد.
انگور برای رشد و نموی مو های سر بسیار مفید است،زیرا گردش دوران خون را در پوست سر افزایش می دهد و سبب می شود که خون بیشتر به جلد آن برسد،از این سبب از ریزش مو های سر جلوگیری می نماید.
انگور برای نوزادانیکه مبتلا به التهابات معده،گاسترو انترایت و اسهال های خونی اند و ضمناً دلبدی،استفراغ و قی می نمایند بسیار مفید بوده و جلو آنرا میگیرد.
انگور دارای مقدار زیادی اسید فولیک در ترکیب خود میباشد  که برای خانم های حامله نوشیدن آن بسیار مفید است.
خصوصاً در سه ماه اول حامله گی زیرا باعث تقویه سیستم عصبی طفل در داخل بطن مادر می گردد.
انگور حاوی مقدار زیادی ویتامین E و ویتامین K بوده،در انعقاد خونریزی های بعد از ولادت ها رول به سزای دارد و جلو خونریزی ها را میگیرد.
آب غوره انگور باعث افزایش اسیدیته معده گردیده در هضم غذا ها خصوصاً غذاهای چرب و سقیل،بسیار موثر است.
که این موضوع زیادتر در نزد اشخاص بالای سنین ۵۰ تا ۶۰ ساله دیده می شود.
زیرا مقدار اسید معده نزد این طبقه اکثراً کم می باشد،اما نباید به مقدار زیاد از آن کار گرفته شود زیرا باعث تخریش غشای مخاطی معده می گردد.
ضمناً خانم های حامله از خوردن انگور تُرش و نورسیده یا غوره انگور کمتر استفاده نمایند،زیرا خاصیت مدرر بودن را داشته و گاه باعث سقط جنین می گردد،انگور چین و چروک ها و لکه های جلدی را تا اندازه ی محو می کند.
کلاژن که یک نوع پروتئین فایبر مانند است،نسبت داشتن ویتامین های E وC که در ترکیب انگور موجود است خاصبت الاستیسیتی را دارد.
پوست بدن خصوصاً روی را نرم میسازد، جلو پیری را می گیرد بر علاوه نسبت داشتن این خاصیت خود بقایا یا اسکار که از زخم اکنه که در نزد طبقه جوانان در روی باقی می ماند،آنرا تدریجاً محو می نماید.
نوت: مصرف مدوام انگور یک اندازه باعث ایجاد سنگ های صفراوی و کلیوی می گردد و نباید در خوردن آن اضافه روی شود.
ضمناً بعد از خوردن انگور مناسب نمی باشد که آب سرد بنوشید،زیرا یک اندازه مشکلات و درد های خفیف معده را به بار می آورد.

به امید صحت و سلامتی هر چه بیشتر،شما!

با احترام:
داکتر علیشاه جوانشیر،متخصص امراض داخله_سدنی_آسترالیا.

 

یک پاسخ به “میوه بهشتی انگور”

  1. admin گفت:

    تشکر جناب داکتر جوانشیر عزیز از معلومات مفید تان.
    مهدی بشیر

دیدگاه بگذارید

لطفاً اطلاعات خود را در قسمت پایین پر کنید.
نام
پست الکترونیک
تارنما
دیدگاه شما